Bij MPI De Mast in Kasterlee en Scholengroep 7 Kempen sluimert er een sociaal conflict. De werknemers verwijten de directeur eigengereid handelen. Seppe en Polle Van Laer nemen in Herenthout café De Kroon over.

In Geel voeren militanten van het ACV actie voor een beter parkeerbeleid in de stad. In Lille overlijdt de voormalige huisdokter Jan Baeyens. In Kasterlee stelen dieven tot tweemaal toe koersfietsen uit een garage.

In Herenthout overlijdt Jan Baelemans (77), de schoonvader van prins carnaval Ronny I, de avond van het wijkprinsenbal.

In Geel sterven 2 paarden in een brand in een paardenstal aan de Aardseweg. De stad Geel kent het ereburgerschap toe aan kunstpaus Jan Hoet.

In Geel neemt de politie van de zone Geel-Meerhout-Laakdal haar intrek in het veiligheidshuis Ter Stokt aan de Stelenseweg.

Een zware brand legt de woning en het magazijn van de Loodgieterij Mols en Zoon aan Niemandshoek in Vorselaar in de as. In Herentals overlijdt Leon Tegenbos, zaakvoerder van de firma O. Mols-Dom.

Een defecte houtkachel veroorzaakt brand en vernielt de woning van Geert Van Laer en Christel Van Roie aan de Watertorenstraat in Sint-Jozef-Olen. Ze baatten het cafetaria van de sporthal in Olen uit. In Poederlee sluit het gekende café Sus Pad.

Een verdachte brand verwoest een verlaten chalet en een houtstapel in de Hondstraat in Geel.

Een wanbetaler zorgt voor heibel op de trein tussen Herentals en Antwerpen. De jubileumcarnavalstoet in Herenthout lokt heel wat volk. In Herentals vindt vzw Den Brand een nieuw onderkomen in een voormalige pand van een matrassenwinkel aan de Herenthoutseweg.

Een dronken vrouw uit Grobbendonk misrekent zich op een spoorwegovergang in Nijlen en draait de sporen op. In Hulshout overlijden een vrouw en en man kort na elkaar. De vrouw overlijdt aan de gevolgen van een hersenbloeding. De man krijgt tijdens zijn rit naar het ziekenhuis in Herentals een hartstilstand en overlijdt eveneens.

In Grobbendonk wordt een grootmoeder en haar kleinzoon dakloos na een brandje in de slaapkamer van de woning. Een vrouw van 81 uit Herenthout overlijdt bij een ongeval op de ring in Lier. In Herenthout wordt een jongeman het slachtoffer van een geval van 'happy slapping'.

De onzekerheid bij de werknemers van Ijsboerke groeit. In Vorselaar vernielt een brand het bijgebouw van een woning op Moleneinde.